' my minds...my thoughts...my feeling

11 July 2009

opss!! kembali bersua...

dah lama aku menyepi dr blog nie, tapi x bermkna aku x ambil tahu blog kwn2 bloggers ku yg lain, aku juz xder ms utk menaip cerita2 untuk dikongsi bersama..namun aku stil tahu prkmbgan blog korang semua.....

pic:- sewaktu aku n the old team pegi the curve tgk TRANSFORMER

perghh!! best cter dia..klu ader kesempatan untuk tgk buat kali yg kedua, aku nk pergi lagi..hehehe..best!!! rugi saper yg x tgk!!..

mgu seterusnya aku n big bro tgk cter THE LAST HOUSE ON THE LEFT, walaupun cter nie x se famous transformer, namun jln cter dia sungguh menarik dgn adegan2 yg  menakjubkan...bg sesiapa yg belum tgk cter tue, sl berkunjungke pawagam yg berdekatan...

^-^

post signature

6 comments:

mR_FaR*EaSt87 said...

zack:-

kau kembali dgn cerita yg menarik..

z..
tajuk citer tuh bukan THE LAST HOUSE ON THE LEFT la..

tajuk dia
THE LAST HOUSE ON THE LAKE..

hehehehe

zAck said...

woit bro!!

btol t tjuk cter tue..
THE LAST HOUSE ON THE LEFT..
aper daaa....

huhu=p

rez said...

Btol2 tu bro

tajuk nyer cmtu
best dowh
horor giler,, trillerrrrrr
giiilllleeeerrrr

hahaha

zAck said...

yes!!
ader org sokong!
hehe..
THE LAST HOUSE ON THE LEFT ....

mr farEast:-
jom pi tgk,
hehe..
best!!best!!

didi-aNNa said...

wei, apecer korang2 neyh tgk cter seram2 sejuk sebegitu rupe..

nengoklaa cter2 romantika de amoure, ke..funny2 ker..hohoho..nanti uols ley dpt myocardial infarction tao..

[ayat org penakot nak tgk]
lalalala...

zAck said...

adoyai...
d,
xkn nk tgk cter romantika de amoure "sokmmo",
kna ubah jgk...

romantika de amoure tue,
jln cter lbh kurang sm jer..

hehehe..

 

blogger templates | Make Money Online