' my minds...my thoughts...my feeling

23 June 2009

"DIA"  ingin menguji ku

arghhhh....ape kena ngan diriku sekarang nie??!!!... mudah dijangkiti!!..mdh sgt mendapat apa yg x sepatutnyer... hehehe...(xptt aku ckap mcm tue) =)

dah hampir 2 mgu aku demam, sjak di kg lagi, tapi aku buat x endah jer, coz aku nie bkn slalu dapat panyakit, x kira r demam or ape pun...aku jenis yg ssh nk dmm, tapi bl dah demam, mmg kaw2 nyer r...

msk mgu ke 2 nie..aku rasakan mkn teruk..coz bl aku batuk dada aku terasa sakit, sakit yg  teramat sgt,x pnh aku rasakan sblm nie...saat itu, hati aku terdetik untuk ke klinik..eeee...( mmg itulah perangai aku) bl dah xtertahan oleh badn aku ni, br aku nk ke klinik, klu x, jgn harap r,klinik pun aku x pandang=p

semalam, blik jer dr kem, aku rasakan, suhu badan aku mmg dah maningkat tahap dewa,suhu naik mendadak, takut aku di buat nyer, time tue aku dah more to -ve thinking...ish!!. time tue jgk aku teringat mak aku, aku lbh suka klu saat2 mcm nie, mak ada disisi aku=( tp kali nie x...aku jauh dari famili...aku cakap kat big bro "nk balik ganu"...tapi itu sekadar di pinggiran..huhu..

namun aku bersyukur, dikelilingi teman2 yg mengambil berat tantang diriku ini...thanx for dak kecik n big bro yg memberi semangat n saiko aku..hahaha....thanx ya!!..

LUV U BEBEH!!

ari nie, big bro bwk aku g klinik, ini bkn paksarela (paksa + rela) tapi,kali nie rela, dari hati yg suci lg murni,.=) hampir stgh jam kat klinik tue,tiba turn aku lak untuk di chek...ishh!! berdobar den nie hah...korang igt senang ke aku nk menjejakkan kaki kat mana2 klinik??,,emmmm...bl dah settle jupe dctr....inilah yg aku dapat..

mungkin kuantiti ubat ini sedikit,bg korang yg menganggap ini adalah teman korang dikala sakit, namun tidak bagi aku yg menganggap ia adalah musuh..hehehe


skali pandang,mcm coklat m&m, xpun smarties..hahaha...aku suka tue!!tapi jgn nk berangan..itu ubat yg paling pahit di antara 5 jenis ubat yg aku terpaksa telan tue...aku perlu habiskan stok ubat tue, n klu sakit masih berlarutan, aku terpaksa pergi 2nd chek, coz dcctor espect aku @#$%^&*()=(  aku doakan itu xkan berlaku, aku akan hbskan n pastikan ia nyer x berlarutan...

post signature

18 comments:

mR_FaR*EaSt87 said...

weh....!!!!!!!!

mkn ubat tu...jgn nk ngelat!!

taw ko xmkn ubt!!siap la! aku suh big bro ko yg mkn..hehehe

selamat mkn ubat!!

didi-aNNa said...

ya, ya..
selamat makan ubat yer z..;)
hikhikhik..

p/s:
oooo..incik faiz diatas gue ada cerita fun mao kongsi sama lo..
hikhik..;p

zAck said...

mr FarEast:-

aku mkn daa..
xmen ngelat2 nie..
xbaik taw

tp,
klu aku x mkn pun, ko xtau..
hahahaha....hehe=p

zAck said...

didi-aNNa:-

huhuhu..
yer didi,
aku mkn...
1 mgu jer=)

tlg r igtkan aku yg sentiasa lupa,lbh2 lg berkaitan ng ubt nie,

hakhakhak
apecer??
hehehe..
fun tang mana tue didi??

rez said...

Sesungguhnya "DIA" akan menguji setiap insan....
Dan ingatlah insan yang diuji adalah insan yang terpilih....
Dan ingatlah...
Setiap ujian yang diberikan adalah untuk menjadikan kita lebih dewasa...
Dan ujian itu adalah petunjuk di mana "DIA" menyayangi umatnya....
Moga CEPAT sembuh...
Cakap jer nak aper, INSYA ALLAH diri ni akan tunaikan....

Along Arman said...

sabar yer zack..
Allah mahu menguji..

mR_FaR*EaSt87 said...

didi-ana;-

crita fun apew???

cpt la..xsabor nih!!

huhuhuh

zAck said...
This comment has been removed by the author.
zAck said...

rez:-

yup, stuju tue...
btol nie, mintak aper jer dapat???!!
hahahaha...

emmmmmm..
nk...

zAck said...

alongArman:-

yup,
ngah bar menhadapinya r nie

zAck said...

farEast:-

korang jgn cerita ber2 je k...
hehehe...

eden pun nk dgr jgk..

zAck said...

farEast:-

korang jgn cerita ber2 je k...
hehehe...

eden pun nk dgr jgk..

mR_FaR*EaSt87 said...

adakah benar seperti yg diperkata
bahawa..........:-












KO TAKOT MAKAN UBAT Z??????
YA RABBI..APA NAK JADI KO NI Z??
HAHAHAHAHA....
KO NAK CHAT KEW KO NAK SAKIT LG..
PASTIKAN UBAT2 KO ABES EA..KALO X..
SIAP LA..KO XLEH LARI.. AKU ADER SPY TERBAIK DI ABAD INI..HAHAHHAHA

rez said...

Nak aper???

Kabo sket...hahaha

Tp biar r agak2...hehehe

zAck said...

haha,
apa yg nk ditakutkan..
hehehe,
aku juz mkn bl diperlukan,
aku x ske hidup bergantung ngan ubat...

aku tau spy ko tue
hakhak hak=p

zAck said...

rez:-

kek g r kbo,
hehe

( sl bc ikut loghat tganu k )

mR_FaR*EaSt87 said...

wahai sahabat2 ku sekalian alam...

weh!!!!

bila la ko nak wat post baru..berbulu aku tgk gambar ubat tuh..

apada!!!

cpt la tolis post baru wahai cik zaida..

kahkahkah

zAck said...

weh!!
jgn r tgk klu dah jd gtue
hahahaha...
skrg bz r...

t aku update k...
byk cter yg nk dikongsi

 

blogger templates | Make Money Online