' my minds...my thoughts...my feeling

12 July 2009

1oo hari NAJIB bersama rakyat

semalam 11 JULAI 2009, genap 1oo hari Dato Seri Najib Tun Abd Razak memegang tapuk pimpinan negara

tak sangka aku berpeluang untuk menghadiri majlis yang diadakan untuk meraikannya di KLCC..aku pergi dgn pelajar2 MSU yang lain diiringi dgn pegawai yang bertugas.

yang paling aku suka kat majlis tue ialah, dia menggunakan konsep terbuka, dimana jemputan  n menteri2 yang hadir akan duduk n makan bersama


pic:- bersama menteri2 yang hadir semasa program itu berlangsung..

1st time dapat bersua muka dengan diorang..agak2 suatu hari nanti dapat ke aku ganti takhta salah seorang daripada mereka tue...hehe

pic:- aksi 3 sekawan 

xkira dimana sahaja berada, kesenganlan dan kegilaan 3 sekawan ini akan menonjol, mahupun di majlis formal/ tidak formal...ape yg nk dikisah kan, bkn kitorang mengacau majlis pun....hehee

post signature

8 comments:

rez said...

Tahniah pd anda kerana tlh melakukn bnda yg btol...
hehe

Moga suatu hari nanti kita akan b'ada di tampuk pimpinan negara kerana kita adalah generasi yg dituntut oleh negara dalam meneruskan perjuangan pejuang t'dahulu....

3 sekawan mcm x lngkp tnpa seorang big show dan mak enon, hehe, ingat yng kita 5 sekawan...
kn best dpt b'kmpul 5 org

zAck said...

ops!!..
big bro n mak enon xder,
xleh wat pape r...

didi-aNNa said...

ngeee~~~
nih, aku nak masuk line nih..
wahahahaha..

shedapnyer dapat makan bnyk2 z ari tuh..
sampai aku teringat2 balik umah..yummy2...:P..
naseb baik aku pi, noh...:)

yeah, 5 sekawan..

zAck said...

haha,
aku tau,
ko mmg berselera ari tue,
time aku cr ko,
ko dah hlg...
aiman ckp ko g ambk makanan..

perghhh...
awl gler ko kesana,
aku blom smpat buat aper2 lg,
ko dah kesana...

ngeee..

take time untuk kembali "5 sekawan"

didi-aNNa said...

waaaa.......
malu puler rasanyer..
wahahahaha..
aku tak dpt mnolak godaan tesebut jet jedda oooi..

lalala..

yok!!
revenge of the fallen gtu...
hikhikhik...;p

zAck said...

haha,
jgnbln puasa t ko x dapat
tahan godaan sdh r...=)

rez said...

didi n zack...
klu nk tau bkn makanan tu yang goda didi tp didi yg goda maknan tu...

hahahahaha

zAck said...

opsss!!!!

lupa lak nk ckp,
hari tue,bkn didi tergoda ngan mknan jer..
TAPI...
didi trt tergoda dgn seseorang..

hahahaha
lalalala

 

blogger templates | Make Money Online