' my minds...my thoughts...my feeling

23 March 2009

dah lama aku menyepi,
menyepi dari menulis entri dalam blog ini..
kerana terlalu banyak perkara yang perlu di selesaikan
bukan aku menyepi dan menyendiri...


aku tidak keseorangan dlm melayari hidup ini,
aku punya teman-teman,
yang senantisa menyokong aku,
menghiburkan hati aku....

*********************************************************************

gmbr time kwn2 n the big br0 celebrate bday aku, adoyai...
sebenarnya perancangan diorang nie aku dah dapat agak dari awal lagi..hehehe...
coz pagi tue, ader je yang x kna ngan big bro, aku dah agak tue semua tipu helah semata-mata, namun aku biarkan saje, aku juz nk lihat sendiwara dia ngan kwn2 lain...hahahaha

bak kata big bro, "aku punyai naluru hati yang kuat"
anyware,.. time kasih kat semua..
mmmmmmmmmmmuah......



********************************************************************

present dari sue ma, miera manje dan angah....
aku uga dapat present dari big bro,ia merupakan pelengkap
kepada teman karibku compac Presari0 V3000....
thanx al0t dear...



***************************************************************

ambassader choclate
pemberian dari ateh,
it is a simple present,
but i like it....
mmmmmmm,
its better than cadbury n ferrer0 rocher

4 comments:

rez said...

ada satu lg hadiah yang dah lama diberi......
simpan elok-elok........

zAck said...

ade ke?
hadiah ape?
ke kbo ckit...

didi-aNNa said...

hatiku telah kau curik jawapannya, z..

wink..;p..

aku pun ada adiah tuk ko zack..
tggu ko balik cnilaa..

zAck said...

alar ko nie d,
naper ko yang bg jwpan tue kat aku...
huhuhu

entah2 jwapan ko tue x sama ngan skema jawapan dia d..

amacam?

 

blogger templates | Make Money Online