' my minds...my thoughts...my feeling

17 December 2008

my first tagged by amer n didi..


7 fakta tentang aku

  • aku suka tgk bintang
  • aku suka org take care tntg dri aku
  • aku suka usik ank buah aku
  • aku tak suka di paksa
  • aku suka travel......jln2 smbil shopping ( lg best klu family or abg yg sponser )=)
  • aku tak suka lelaki yg hipokrit....,
  • puteri tunggal dlm famili..=p

7 perkara menakutkan aku di dunia

  • takut tak dapat mengembirakan hati mak n ayah aku........
  • takut setiap kali nak ambk result exam.....( kecewa klu x dapat seperti mana yg aku mahukan )
  • takut dengan kematian....coz amalan aku blom cukup untuk menyahut seruan ilahi.
  • takut dengan dunia yg penuh pancaroba
  • takut kehilangan insan2 yg aku sayang
  • takut klu tak dpt submit asgmnt dlm tempoh yang di tetapkan
  • takut jumpa makhluk halus...........

7 lagu buat masa sekarang

  • spider ( jgn putus asa )
  • kertas ( kekasih y tak di anggap )
  • samsons ( tak bisa memiliki )
  • jason mraz ( lucky )
  • pink ( so what )
  • ??? ( leaving on the jet plane )
  • leona lewis (better in time )

7 perkara yang amat bernilai

  • diriku sndri
  • family aku
  • compac presarioV3000
  • nok3230
  • duit
  • him
  • rambut

7 pertama kali dalam hidup

  • pertama kali di marahi ayh...( 1st n last ms umur 5tahun )
  • pertama kali bercinta ms skolah dl......(monkey love )
  • pertama kali kena ekz0s motor ( cter 15 thn dulu ) hehe...masa ngah nakal2
  • pertama kali daki gunung ( gunung berembun ).. yg best nyer, muka msk paper...=)
  • pertama kali kehilangan insan yg aku sayang....
  • pertama kali berjauhan ngan famili dlm jgka masa yg agak lama........
  • pertama kali dikecewakan.....hope xkan terjadi lagi

7 perkara selalu sebut
  • gud morning syg
  • mcm ner nie?!!! pening kpale wat coding...
  • adoyai.....
  • lapor r,...jom g MAMI
  • ngantok nyer....tdo lg best
  • byk nyer assigment....
  • line fon kat bwh nie BIOL lar

7 orang yang aku nak tag

  • along arman
  • meay
  • rez
  • faiz
  • ejah
  • shasheera
  • alymia nelyza

2 comments:

meay. snm said...

argh! akak ni tag bagitau lah meay di page. :]

jiek_ejah said...

haha...ejah pn ader gak ea

 

blogger templates | Make Money Online