' my minds...my thoughts...my feeling

17 April 2009

bgn pagi dengan perasaan yg gembira...tetapi setelah aku on line, aku terbaca 1 post  yang membuatkan aku sedikit terasa...entah lah,aku tak sure kata2 tue ditujukan kepada aku atau pun sebaliknya, tetapi aku dapat merasakan nya...

ternyata kata2 itu salah di mataku, apa yang di perkatakan xbenar!!!. bukan itu tujuan aku!!.pliz lar kawan, think +ve, jgn perbesarkan perkara yang remeh temeh, kita dah besar.. dan perlu berfikiran lebih matang, jgn berfikiran mcm budak2 sekolah..."aku kecewa dgn nya"

jika post itu utk aku, aku terima dgn redha..kerana "dia" berhak berkata apa pun,.tetapi..seharusnya berfikir dahulu sebelum berkata-kata...

post signature

2 comments:

rez said...

sabar rr.....
x semua orang akan berpuas hati dgn kita.....
X rugi ape2 pn kite...
kite ttp menjadi diri kita....


SABAR ITU SEPARUH DARI IMAN.....

zAck said...

sabar pun ada limid jugak..

 

blogger templates | Make Money Online