' my minds...my thoughts...my feeling

11 February 2009

seawal jam 6 pg aku dah ke campus untuk sesi pendaftaran...sungguh pun aku bgn di awal pg, namun aku x g klas stat, bkn nyer xnk g, tapi ape kan daya...aku nk joint tour nie dan yang paling best aku dah dapat excuse dari lecture..huhu.. i like it.. thanks miss


dalam perjalanan ke kuala ganda, setibanya di batu cave, keadaan jalan mula sesak ngan penganut agama budha yang menyambut taipusam..1st time aku dapat lihat reaksi diorang merayakan perayaan itu face 2 face.


pic kat kuala ganda n deerland
1st time aku naik gajah..oh! sungguh menggelikan, kulit badan yang berbulu dan lembik..badan gajah yg agak besar dari saiz badan aku yg menbuatkan aku terasa gayat n takut untuk menaikinya, tapi peluang jangan dilepaskan..yg menarik perhatian aku ialah, seekor anak gajah yg tidak mempunyai ekor.

1st time aku dapat pegang ular...huhuhuhu...takut bangat!..hanya tuhan yg tahu perasaan aku time tue, klu xpgg, bagi aku ia 1 yg merugikan coz ular tue bkn nyer bsr sgt pun, dia x mungkin akan apa2 kan aku...haha...masih terasa lenggok pergerakan ular tue kat leher aku..owh..geli siot..


orang asli kat kuala ganda, orang asli kat situ sudah memeluk islam dan dibawah bimbingan seorang ustaza, namun masih ada di antara mereka yg masih tidak dapat meninggalkn amalan yg mereka amalkan sebelum nie.

aku bg makan rusa, adoyai dah nk sama tinggi lak rusa nie ngan aku..tue yg susah nk bagi makan tue..huuhu

beruang tue, aku x berani nk dekat..takut menguasai diri


last day kat sana, aku g pekan sari..antara banyak2 bnda yg dijual kat situ, ada satu yg menarik minat aku... aku dapat lihat proses membuat gula kapas,.klu tak silap aku tue r nama dia..=) aku juz tengok, xbli pun coz aku dah tau rasa nya mcm ner....
Add Image

2 comments:

BasH said...

wah dah sampai kola gandah yer..hmmm dok plan dgn opismates..xtau la bilanya nak sampai sana.

zAck said...

hai,
best jgk tempat tue,
t ader masa plan r g sana

 

blogger templates | Make Money Online